Contribuie și tu

Educație pentru viață este o platformă liberă de opinii, dezbateri, analize. Suntem apolitici și deschiși oricăror autori care doresc să contribuie la un ansamblu de idei privind dezvoltarea învățământului românesc și a educației. Ne dorim formarea unei comunități de autori liberi implicați și preocupați de educația pentru viață a generațiilor următoare.

Încurajăm dezbaterile nepărtinitoare, care nu discriminează, nu ating interese de nici un fel, nu jignesc și nu apelează la atacuri la persoană. Respectăm rigorile academice și sociale și ne dorim ca platforma ”Educație pentru viață” să impună un standard privind dezbaterile și vocea opiniei publice.

Ne dorim autori pertinenți, care au curaj să deschidă subiecte insuficient dezbătute, care folosesc constructiv critica și argumentația și care scriu din proprie experiență și/sau folosindu-se de propria expertiză în domeniu.
Autorii sunt singurii responsabili de conținutul textelor trimise și se supun individual regulilor de plagiat și legilor proprietății intelectuale în vigoare. Platforma are dreptul să primească și/sau să refuze texte primite de autori. Asigurăm utilizatorii site-ului și potențialii colaboratori de respectarea confidențialității datelor personale și de protejarea identității acestora față de terți.

Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, modificarea precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului, în condițiile legilor în vigoare. Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai citând sursa informaţiei.

Scrieți-ne pe adresa contact@educatiepentruviata.ro și puteți deveni autor, colaborator și partener al unei inițiative sincere de a moderniza învățământul românesc.

Pin It on Pinterest

Share This